Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
tavşan, yoğurtlu

Yoğurtlu Tavşan

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Tavşan



Yoğurtlu Tavşan

Malzeme:
15 kglik bir tavşan
soğan
1 havuç
Birkaç kereviz yaprağı
1 çorba kaşığı un
1 defne yaprağı
150 g yoğurt
Etsuyu
3 çorba kaşığı zeytinyağı (ya da ayçiçeği veya mısırözü yağı)
Karabiber,Tuz
Hazırlanması:
Tavşanı temizleyip çok büyük olmayan parçalara böldükten sonra yıkayın ve iyice kurulayın Soğanı, havuç ve kerevizle birlikte doğrayarak bir , tencerede zeytinyağıyla kavurun Defne yaprağı ve üzerine un, tuz ve karabiber serpilmiş tavşan parçalarını da tencereye atarak sık sık çevirmek suretiyle kızartın Dibini tutmaması için arada bir et suyu ilave edip pişirmeye devam edinTencereyi ateşten indirmeden 5 dakika önce yoğurt ekleyip hafifçe kaynatınTavşan salçasıyla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.