Zeytinyağı, dağ kekiği, biberiye, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır Bıldırcın göğüs etleri 1 gece bu sosta marine edilir Tavaya biraz zeytinyağı konulup ısıtılır Bıldırcın göğüs etleri zeytinyağında kızartılır Roka yaprakları temizlenip iriparçalaraayrılırZeytinyağı ,limon suyu ve balsamik sirke bir kâsede çırpılır Bıldırcın göğüs etleri, roka yaprakları,güneşte kurutulmuş domates ve çok ince kesilmiş parmesan peyniri parçaları değişimli olarak servis tabağına dizilir Balsamik sirkeli sos üzerine gezdirilip servis yapılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.