![]() |
Tavşan Budu Fırında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşan Budu FırındaKullanılacak malzeme (4 kişi için) 4 tavşan budu, 4 dilim jambon, 2 çorba kasığı tereyağı, 1/2 litre süt, 1 dal biberiye otu, yetecek kadar beyaz un, 4 kalın dilim kaşer peyniri, 4 çorba kaşığı zeytinyağı, yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapımı: Bir gece önceden tavşanın butları süte yatırılır ve öylece bırakılır ![]() ![]() Bir tavaya tereyağıyle 4 çorba kaşığı zeytinyağı konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yirminci dakikanın sonunda butların üstü jambon dilimleriyle örtülür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|