![]() |
Biberiyeli Tavşan Butları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberiyeli Tavşan ButlarıMalzemeler 6 adet tavşan but 4 adet havuç 3 adet domates 4 diş sarımsak 4 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çay bardağı beyaz şarap 2 tatlı kaşığı biberiye yaprakları 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Sarımsakları soyup dilimleyin ![]() ![]() ![]() Sarımsak, tuz, karabiber, sıvıyağ, biberiye ve şarabı bir kapta malzemeleri birbirine yedirinceye kadar karıştırın ![]() ![]() Yıkanmış tavşanları dikdörtgen cam kaba yerleştirin ![]() ![]() Tepsiyi önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırının alt rafına yerleştirin ![]() ![]() ![]() İyice kızaran tavşanları sosu ile birlikte servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|