![]() |
Şaraplı Tavşan Budu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şaraplı Tavşan Budu4 adet tavşan budu, 1 adet havuç, 1 adet kereviz, 4 su bardağı tavuk suyu, 500 gr ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı Tavşan butlarını tuzlayıp biberleyin ve una bulayın, unun fazlasını silkeleyin ![]() ![]() Kereviz ve havucu doğrayarak aynı yağda kavurun, kırmızı şarap ve tavuk suyunu ilave edin ![]() ![]() Butları tekrar güvece alın, 220 dereceye ayarlı ısıtılmış fırının alttan ikinci rafında kapağı kapalı olarak 25-30 dk ![]() ![]() Mantarları temizleyin, domatesleri dörde bölün, biberiye yapraklarını saplarından ayırın, sarımsağı kıyın ![]() Butları dışarı alın alüminyum folyoya sararak sıcak tutun ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını kızdırarak mantar ve biberiye yapraklarını harlı ateşte 4-5 dk ![]() ![]() ![]() Tuz ve biberini ayarlayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|