![]() |
Anne , Annem , Annelerimiz... |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
![]() Anne , Annem , Annelerimiz...![]() Hani eski zaman masalları anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() Hüznümü huzura dolarsın ![]() ![]() ![]() Annem sen benim yanıma kalansın ![]() ![]() ![]() Hani bir biblon vardı kırdığım ![]() ![]() ![]() Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın ![]() ![]() ![]() Ama bil ki bende parçalandım ![]() ![]() ![]() Annem ben senin yanında kalanım ![]() ![]() ![]() Annem sen üzülme ![]() ![]() ![]() Uzayan sohbet gecelerinde ![]() ![]() ![]() Rolleri unutup dost oluruz ![]() ![]() ![]() Bizi bağlayan bu kan değil yalnız ![]() ![]() ![]() Annem biz birbirimize kalanız ![]() ![]() ![]() Ben kararlı uçarken yolumda sen çatık kaşların altında katıksız sevgiyle bakarsın Annem sen benim yanımda kalansın ![]() ![]() ![]() Annem annem sen üzülme ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hala senin dizlerinde ![]() ![]() ![]() Bütün annelerin anneler gününü kutlar ellerinden öperim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Çok güzel olmuş canım Fonda sanki Candan Erçetinin bu güzel şarkısını dinlemiş gibi oldum Çok güzzel teşekkürler |
![]() |
![]() |
|