Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cevizli, göğsü, tavuk

Cevizli Tavuk Göğsü

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cevizli Tavuk Göğsü




Cevizli Tavuk Göğsü

4 tavuk göğüs eti
2 adet domates
2 adet sivri biber
150 gram ceviz içi
5 adet salatalık turşusu
Tuz
Az karabiber
1 bardak yoğurt
Yarım bardak ayçiçek yağı
2 kaşık un
Yarım kaşık salça
100 gram rendelenmiş kaşar

Tavukların kemiklerini ayırıp kuşbaşı doğradıktan sonra yağda kavurun Soğanları da doğrayıp beraber 10 dakika daha kavurun Domatesi, biberi, biraz tuz koyun ve 10 dakika daha kavurun Salatalık turşusunu da doğrayıp içine katıp karıştırın Hepsini bir tepsiye serin Başka bir kapta yoğurt, un, az tuz ve salçayı iyice karıştırın Çekilmiş ceviz içini de ilave ettikten sonra tavukların üstüne serin En üstüne de kaşarı rendeleyip fırına verin Üzeri hafif kızarınca çıkarın Yanında güzel bir kayısı hoşafıyla ve sade pilavla yiyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.