Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulyeli, güveci, piliç, taze

Taze Fasulyeli Piliç Güveci

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Fasulyeli Piliç Güveci



Taze Fasulyeli Piliç Güveci

750 gr taze fasulye
1 piliç
2 çorba kaşığı yağ
2 orta boy soğan
2 iri domates kuşbaşı doğranacak
2 su bardağı su yada et suyu

Güvecin ya da tencerenin dibi yağlanır, yıkanıp ayıklanmış fasuşlyeler dizilir Domatesleri fasulyelerin üzerine yayın, soyulmuş soğanları ortadan yararak üzerine yerleştirin Kendi suyunu çekip sararıncaya kadar 15-20 dakik ağır ateşte pişirin Başka tencerede yağı eritin, parçalanmış pilici atıp altlarını ve üstlerini ikişer dakika kızartın, suyunu ve tuzunu koyun, bir kere kaynadıktan sonra piliç parçalarını alıp fasulyelerin üzerine yerleştirin Sonra et suyunu koyup ağır ateşte pişirin

Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.