![]() |
Tavada Bezelyeli Makarna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavada Bezelyeli MakarnaTavada Bezelyeli Makarna MALZEMELER 250 gram bezelye (konserve) 100 gram yumurtalı fettucine makarna 7 adet yumurta (çırpılmış) 40 gram taze mihaliç peyniri (rendelenmiş) 1 çorba kaşığı mercanköşk Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda) 2 çorba kaşığı zeytinyağı Bezelyeyi iyice süzüp kaynar sudan geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtalı karışımı tavaya döküp yüksek ateşte taban ve kenarları katılaşıncaya kadar (bu süre yaklaşık olarak 2-3 dakikadır) pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|