![]() |
Piti Kebabı nasıl yapılır? , Piti Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piti Kebabı nasıl yapılır? , Piti Kebabı TarifiPiti Kebabı nasıl yapılır? , Piti Kebabı Tarifi Piti Kebabı malzemeleri Piti Kebabı yapılışı Piti Kebabı hazırlanışı ![]() Malzemeler · 500 gr kuşbaşı koyun eti · 1 su bardağı nohut · 4 yufka · Tuz-karabiber Yapılışı Nohutları akşamdan ıslatın ![]() ![]() ![]() Kuşbaşı etleri tuz ve karabiberle tatlandırıp bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() Yufkaları sac üzerinde kızartıp küçük parçalara ayırın ve bir tepsiye yayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|