![]() |
ßir Hikaye.. |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() ßir Hikaye..Küçük İtfaiyeci Anne, altı yaşındaki lösemiyle savaşan oğluna bakarken dalıp gitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bob! Büyüyünce ne olmak istediğini hiç düşündün mü? Hayatında neler olmasını dilediğin ve hayal ettiğin oldu mu?" diye sordu ![]() - "Anneciğim, ben büyüyünce hep itfaiyeci olmak istedim" ![]() ve ![]() ![]() ![]() Daha sonra, Arizona'daki itfaiye müdürlüğüne gitti ve orada yüreği en az Arizona kadar büyük itfaiyeciler ile tanıştı ![]() söz etti ve oğlunun itfaiye arabasına bınip şehirde küçük bir tur atmasının mümkün olup olmadığını sordu ![]() - ''Bundan daha iyisini de yapabiliriz ![]() yedide hazır ederseniz, onu o gün şeref konuğu yapar, itfaiyeci kimliğine büründürürüz ![]() söndürmeye gelir ![]() itfaiyecilerinin sarı renk üzerine işlenmiş ambleminin olduğu gerçek bir itfaiyeci kostümü diktirir, lastik botları ısmarlarız ![]() üretiliyor ![]() Üç gün sonra, itfaiyeci Bob'u aldı, ona elbisesini giydirdi ve hasta yatağından itfaiye arabasına kadar eşlik etti ![]() kuruldu ve müdürlüğe doğru yol almaya başladı ![]() hissediyordu ![]() ![]() itfaiye arabalarına, hatta itfaiye Müdürlüğünün özel arabasına da binmişti ![]() ![]() gerçek olması, gösterilen sevgi ve ilgi, Bob'u o kadar etkilemişti ki, doktorların söylediğinden tam üç ay daha fazla yaşamıştı ![]() yaşam belirtileri dramatik bir şekilde yok olmaya başlayınca, hiç kimsenin yalnız ölmemesi gerektiğine inanan başhemşire, aile bireylerini hastaneye çağırdı ![]() müdürlüğüne telefon açıp Bob'un bu dünyaya veda ederken yanında, özel kıyafetleri içinde bir itfaiyecinin bulundurulmasının mümkün olup olamayacağını sordu ![]() - ''Bundan daha iyisini de yapabiliriz ![]() ![]() bir iyilik yapar mısınız? Sirenlerin çaldığını duyduğunuzda, yangın olmadığı anonsunu yaptırabilir misiniz? Sadece itfaiyecilerin önemli bir meslektaşlarını ziyarete geldiklerini söyleyiniz ve lütfen onun odasının penceresini açınız'' diye yanıtladı ![]() Yaklaşık beş dakika sonra hastaneye çengel ve merdiven taşıyan kamyonet ulaştı ![]() ![]() ![]() ondört itfaiyeci Bob'un odasına tırmandılar ![]() kucakladılar ve ona onu ne kadar sevdiklerini söylediler ![]() Bob itfaiye müdürüne baktı ve; - ''Efendim ben şimdi gerçekten itfaiyeci miyim?'' diye sordu ![]() - ''Bundan şüphen mi var Bob?'' diye yanıtladı müdür ![]() Bob gülümsedi ve gözlerini sonsuza dek kapattı ![]() Belki unuttunuz, belki hatırlamıyorsunuz, belki de çok duygusuz, çok katı oldunuz; ama bilin ki "HAYAT, SEVGI VE UMUT SAÇMAKTIR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler Rahatsız ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |