![]() |
Ebeveyn Olmaya Beş Adım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebeveyn Olmaya Beş AdımEbeveyn Olmaya Beş Adım Anne baba olmak veya olmaya karar vermek içgüdüsel bir davranış olduğu kadar düşünülmesi ve doğru zaman için karar verilmesi gereken bir davranıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek, eğitmek, öğretmek, paylaşmak, O acı çektiğinde acı duymak, aylarca gecenin bir yarısı onun için uyanmak, sosyal hayatınıza bir süre ara vermek ya da değişiklikler yapmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 1: İyi Arkadaş, iyi eş iyi aile olabilmek Sevgi dolu bir ilişki; çocuğunuzla paylaşacağınız ve onun en çok ihtiyaç duyacağı şey bu ![]() ![]() ![]() Adım 2: Kendinizi daha iyi tanımalı ve kendinizi daha fazla sevmelisiniz Öncelikle kendinizi tanımalı, kendinizi sevmeli ve bu hayat yolculuğunda artık başka birine yardım etme ve yol gösterme işine hazır olduğunuzu hissetmelisiniz ![]() ![]() Adım 3: Finansal durumunuz elverişli mi? Çocuklarımıza eşyaları değil, kendimizi ve sevgimizi sunmalıyız ![]() ![]() Adım 4: Espri anlayışınız En önemli şey; çocuğunuz kedini diş macunu veya jöleye buladığında, aynanıza rujunuzla yazılar yazdığında, halılarınıza, koltuk takımlarınıza yepyeni desenler eklediğinde buna gülebilmektir ![]() ![]() Adım 5: Dört evetiniz varsa artık hazırsınız! Yu karıdaki dört yaklaşıma da tamam cevabı veriyor başınıza gelecekleri varoluşun değişmez kuralları olarak görebiliyorsanız, beklemenize gerek yok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|