|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, çocuk, eğitimi, resimlerini, yorumlama |
![]() |
Çocuk Resimlerini Yorumlama Eğitimi / Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Resimlerini Yorumlama Eğitimi / AnkaraGood Enough Testi ve Bir İletişim Aracı Olarak Çocuk Resimlerini Yorumlama Eğitimi 20 Şubat 2011'de Ankara'da yapılacak ![]() ![]() Programın Genel Amacı : Psikopedagojik açıdan çocuğu tanımak, çocuklarla yürütülen çalışmalarda teşhis ve tedaviye yön vermek açısından çocuk resminin yeri ve önemini açıklamak ![]() ![]() ![]() Programın İçeriği: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() Kimler Katılabilir: Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Sosyal Hizmet Uzmanları, Çocuk Gelişimi, Okul öncesi Öğretmenliği, Anasınıfı Öğretmenliği bölümleri mezun ve öğrencileri ve çalışma alanında çocuklar olan diğer meslek mensupları ![]() Katılım şartları: Katılımcı sayısı 30 kişi ile sınırlıdır ![]() ![]() Çalışma şekli: Bilgi paylaşımı, video gösterimi, rol canlandırma, tartışma ![]() Düzenleyen: İDEAL AİLE EĞİTİM MERKEZİ Eğitimci: Çocuk, Ergen ve Evlilik Terapisti ANIL SARAÇ Eğitim Tarihi: 20 Şubat 2011 Pazar Zaman: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() Yer: İDEAL AİLE EĞİTİM MERKEZİ Hoşdere cad ![]() Ücret: Mezunlara 400 TL - Öğrencilere 300 TL Hesap Numarası : ANIL SARAÇ - Türkiye İş Bankası Kavaklıdere Şubesi Şube Kodu: 4209 Hesap No: 0831676 Başvuru: Çocuk Gelişim Uzmanı ve Yönetici Asistanı: Mehtap BOZKURT |
![]() |
![]() |
|