|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çocuğuma, disleksi, eğitim, hastalığı, vermeliyim |
![]() |
Disleksi hastalığı çocuğuma nasıl eğitim vermeliyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Disleksi hastalığı çocuğuma nasıl eğitim vermeliyimMerhaba, disleksi tanısı almış olan çocuğun öncelikle geliştirmesi gereken alanları belirlenmelidir ![]() uzman bir pedagog bu doğrultuda eğitim programı hazırlar ![]() ![]() Zamandan kazanmak istiyorsanız çocuğunuzu uzmana göstermekle işe başlayınız ![]() Beden ve mekan algısı sorununa işitsel algıyı da eklemek istiyorum ben ![]() Merkezimizde AFS Metodu ile Disleksi ve diskalkuli olan çocuklara eğitim verilmektedir ![]() Pedagog Sonnur Kükürt İncirli Cd ![]() ![]() BAKIRKÖY- İST ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disleksi hastalığı çocuğuma nasıl eğitim vermeliyim |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Disleksi hastalığı çocuğuma nasıl eğitim vermeliyimdisleksi hastalığı çocuğuma nasıl eğitim vermeliyim, disleksi eğitimi nasıl olmalı, disleksi eğitimi Disleksi hastalığı çocuğuma nasıl eğitim vermeliyim ![]() 'Disleksi' okuma, yazma, matematik, sözel ifadeler, dikkat ve öğrenme gibi olguların kazanılmasını engelleyen özel bir sorundur ![]() ![]() ![]() ![]() Günlük tutun! Çocuğa uygulanacak eğitimin okul, uzman ve aile üçgeninde süreklilik göstermesi önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|