![]() |
Beni Güzel Hatırla! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Beni Güzel Hatırla!Beni güzel hatırla! Bunlar son satırlar ![]() ![]() ![]() Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından ya da bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu ![]() ![]() ![]() Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için ![]() Uyandın ve ben bittim ![]() ![]() ![]() Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben, herşeyini ![]() ![]() ![]() Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın ![]() Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini, beni üzdün, kınamadım ![]() Alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım ![]() ![]() ![]() Beni güzel hatırla! Sayfalarca mektup bıraktım sana ![]() Şiirler yazdım her gece, çoğunu okutmadım ![]() Sakladım günahını, sevabını içimde sessizce gittim ![]() ![]() ![]() Senden öncekiler gibi sen de anlamadın ![]() Beni güzel hatırla! Sana unutulmaz geceler bıraktım sana en yorgun sabahlar ![]() ![]() ![]() Gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım ![]() En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka, söylenmemiş "Merhaba"lar sakladım her köşeye vedalar bıraktım duraklarda ![]() Ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda ![]() Beni güzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu düşün, saçını okşadığımı, üşüyen ellerini ısıttığımı, mutlu olduğun anları getir gözünün önüne ![]() Alnından öptüğüm dakikaları ![]() ![]() ![]() Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün şaşırtmayı severim biliyorsun ![]() Bu da sana son sürprizim olsun ![]() Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum beni güzel hatırla ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Teşekkürler suskun ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Suskun Ne yapıyorsun sen yau ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() İsimsiz bu şiir benden sana olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahatsız beğendiğine sevindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Sevginin güzel yanlarının yanı sıra, acı dolu gerçeklerden de güzel bir dille bahsedilmiş ![]() Bu anlamlı şiir için teşekkürler suskun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Ben Teşekkür Ederim Sevgili KAPLAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|