|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anne ben aşık oldum, bebeğiniz, dedi, durumda, gelip, gün, minik, yaparsınız |
![]() |
Minik bebeğiniz bir gün gelip "Anne ben aşık oldum" dedi, bu durumda ne yaparsınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Minik bebeğiniz bir gün gelip "Anne ben aşık oldum" dedi, bu durumda ne yaparsınız?![]() ![]() • Çocuğunuz ve sizin aşk ile ilgili düşünceleri aynı değildir ![]() ![]() ![]() • Alay etmeyin ![]() ![]() ![]() • Sorgulama yapmayın ![]() • Eleştirmeyin ![]() • Onu bu yaşta aşk olmayacağına dair ikna etmeye çalışmayın ![]() • Utanmasına sebep olacak bir şey söylemeyin ![]() • Duygularını paylaşın ![]() • Yargılayıcı olmayın ![]() ![]() ![]() • Ayıp vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Onların aşkları masumdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Çocuğunuzda sevgi ve güven ihtiyacını geliştirip pekiştirecek bir olay olarak görün ![]() • Çocuğunuzun kendisini değersiz hissetmesine neden olmayın ![]() ![]() • Çocuğunuz sevdiği kişinin bir başkası ile ilgilendiğini gördüğünde acı hissedebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Etrafınızdaki ilişkiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Aşk ile ilgili bir şey söyleyerek sizin ilginizi de çekmeye çalışabilir ![]() ![]() ![]() • Aşk ile ilgili zaman zaman çocuğunuzla konuşabilirsiniz ![]() ![]() ![]() • Eşinizle olan sevgi ilişkinize özen gösterin ![]() ![]() ![]() • Çocuğunuz sizinle de evlenmek istediğini söyleyebilir (ya da öğretmeni vs ![]() ![]() • Çocuğunuzun size güvenmesini istiyorsanız onu dinlemeyi bilmeniz gerektiğini unutmayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|