![]() |
Kolik İçin Bir Çare Satın Alınabilir mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolik İçin Bir Çare Satın Alınabilir mi?bebeklerde kolik sancısı - kolik nedir - koliğin tedavisi var mı - bebeklerde gaz sancısı - kolik için tedavi varmı Koliğin alerji, laktoz intoleransı, bağırsak krampları ve maternalanksiyeteden kaynaklandığına inanılmakla birlikte gerçek nedenin ne olduğu bilinmemektedir ![]() ![]() Genel kabul görmüş kolik tanımlaması şöyledir: “Günde 3 saatten fazla süren, haftada 3 günden fazla gelişen ve 3 haftadan uzun devam eden ağlama ![]() Bu pediyatride çok genel bir şikayettir çünkü çocukların %20 kadarını etkiler ![]() ![]() ![]() Eğer bana söylenenlere kendimi kaptırsaydım, daha doğrusu çocuk doktorumuz Kadir Tuğcu olmasaydı herhalde ben de aşağıda belirttiğim her ürünü alıp en az bir kez denerdim ![]() Geleneksel çözümlerin yararını görmediklerini düşünen ebeveynler kolik için alternatif çözüm arayışlarına girerler ![]() ![]() ![]() Uygulamada, pediatrisiler ebeveynlerin bu tür alternatif tedavilere başvurmalarını engellemezler, çünkü hiçbirinin bebeğe bir zararı yoktur ![]() ![]() Bence asıl olan bebeğinizin nesi olduğuna dair kendi hissiyatınıza kulak vermenizdir ![]() Gece boyu kesintisiz uykular dilerim ![]() Sevgilerimle, Uyku Meleği Seride Samurkaş Karaç |
![]() |
![]() |
|