![]() |
'Benim vitrinim' yarışması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Benim vitrinim' yarışması![]() Türkiye'de çok katlı mağazacılığın öncü markası YKM, yepyeni bir etkinliğe daha imza atıyor ![]() ![]() Her şeyiyle yeni bir vitrin konseptine ulaşmak, yeni ve yaratıcı fikirlere zemin oluşturmak, genç beyinleri, özellikle de Türkiye’deki “Endüstri Ürünleri Tasarımı” öğrencilerinin yaratıcılıklarını desteklemek amacıyla yola çıkan YKM “Benim Vitrinim” yarışması; Doğuş Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi’nde öğrenim gören tüm Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü lisans öğrencilerine açık ![]() YKM ve MSGSÜ işbirliğinde düzenlenen “Benim Vitrinim” yarışması için hazırlanacak olan tasarımların, en geç 28 Aralık 2007 tarihine kadar MSGSÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’ne teslim edilmesi gerekiyor ![]() MSGSÜ, Marmara Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi öğretim üyeleri ile YKM seçici kurulundan oluşacak jüri, 04 Ocak 2008 tarihinde toplanarak dereceye giren tasarımları belirleyecek ![]() ![]() ![]() "Benim Vitrinim" YKM Vitrin Tasarım Yarışması sonunda: Birinci: 5 ![]() ![]() İkinci: 2 ![]() ![]() Üçüncü: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarışmaya katılmak isteyen genç ve yaratıcı öğrenciler, başvuru formlarını öğrenim gördükleri üniversitelerden temin edebilecekler ![]() |
![]() |
![]() |
|