Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gelinlik ve Abiyeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
crocs, modelleri, terlik

Crocs Terlik Modelleri

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Crocs Terlik Modelleri

Şimdi size bişey sorucam ; bir terlik trend olurmu ?
Bir terlik marka olurda böyle tavan yaparmı?
Terlik terlikdir arkadaş trend olmaz markaya ne hacet terlik işte ?

Yukarıda ki empati kurarak oluşturduğum sorular dahilinde sonuçları toparlıyorum ve şu cevap çıkıyor evet

Crocs markası yanlış hatırlamıosam 3 sene önce olabilir yanlışsa düzeltebilirsiniz terlik modelleri ile süper bir çıkış yakaladı Amerika Başkanı Sayın Bush bile Crocs marka terlik modelleri tercih edenler arasındaydı daha kimler hangi ünlüler saysak bitmez

Ve yine dün modavetrendcom üyelerinden adını sorma imkanım olmadı iletiyi çevrimdışı aldım ve yerine getirmeden edemem crocs haberleri istedi ve bende onun nezdinde güzel bir crocs tanıtımı yapayım dedim ; Crocs terlik koleksiyonundan seçtiğim çok güzel Crocs terlik modelleri karşınızda ve aynı zamanda şunu belirteyim crocs koleksiyonlarında " mammoth clogs sandals flats heels/wedges boots slip-ons medical sport work" başlıkları altında harika terliklerde mevcut bir göz atabilirsiniz

Crocs terlik modelleri haberi yapmış iken fiyatları hakkındada bilgi vereyim ben kendi internet sitesinden baktığım kadarı ile 39$ civarı idi Trükiye'de satış fiyatları nedir onu net bilmiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com