![]() |
Şimdi de çeyizlik Converse modası başladı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi de çeyizlik Converse modası başladı![]() Şimdi de çeyizlik Converse modası başladı Düğün mevsimi başladı ![]() ![]() çıkarıyor ![]() seccadeler, iğne oyası danteller bir bir yıkanıp ütüleniyor ![]() Davetiyeler dağıtıldı, gelinlikler dikildi, en şık düğün salonları tutuldu ![]() ![]() ![]() çeyizlerinin kalan eksiklerini tamamlamak üzere Eminönü'nde koşturup duruyor ![]() öyle bir telaş var ki Mahmutpaşa Caddesi'nde görünce şaşırmamak mümkün değil ![]() topuklu ayakkabının değil, 'çeyizlik Converse'lerin peşinde! Yanlış okumadınız, şimdi de çeyizlik Converse modası var ![]() Her şey Serdar Ortaç'ın 'Şeytan' adlı şarkısına çektiği kliple başladı ![]() yoruyorsun ![]() ![]() ![]() Converse'lerle arz-ı endam edince bu yılın gelinlik modasında yeni trend belirlenmiş oldu ![]() Klipteki geline özenen kızlar, Mahmutpaşa yokuşunu tırmanıyor bu aralar ![]() Ayakkabı'nın sahibi Hüseyin Kılıç, haftada 2-3 genç kızın kendilerine bu taleple geldiğini söylüyor ![]() ![]() giymeyen kızlar, bu özel günde gelinliğine yaraşır bembeyaz renkte, ışıl ışıl taşlarla süslenmiş, uzun mu uzun topuklu ayakkabılarla rahat edemeyeceklerini anlayınca bitap düşecek ayakları için daha başından önlem alıyor ![]() halay çekmek için yapılan bir ön hazırlık olduğunu da belirtmeden edemiyor ![]() altından ayakkabıların gözükmeyecek olması da gelinler açısından ferahlatıcı bir durum ![]() yıl önce evlenen Merve Sürmeli düğününde Converse giyen ilk gelinlerden biri ![]() neden bu ayakkabıdan yana kullandığını şöyle anlatıyor: "Kız kardeşim Betül'ün düğününde çok acı bir tecrübe yaşadık ![]() bir şekilde ağrıdı ![]() ![]() kendi düğünümde yaşamak istemedim ![]() ![]() de giyebilirdim ama babet ayaklarımın yanını acıttı ![]() başlayınca akrabalarım yanıma geldi, 'Sen hiç yorulmadın mı, ne kadar enerjiksin' dediler ![]() Ben de gelinliğimi kaldırıp ayaklarımı göstermiştim ![]() ![]() hayatta topuklu ayakkabı giyiyorum ![]() ![]() ![]() tüm gelinlere Converse giymeyi tavsiye ederim, hem de görünmüyor ![]() |
![]() |
![]() |
|