Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gelinlik ve Abiyeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abiye, alınır, düğün, elbise

Düğün için abiye elbise nereden alınır?

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

düğün için abiye nereden alınır, düğün için elbise, düğünde ne giyilir, düğün elbisesi

Son günlerde en sık karşılaştığımız sorulardan biri: "arkadaşımın düğünü için abiye kıyafet nereden bulurum?"

Malum abiye elbise deyince akla gelen mağazaların başında Beymen, Vakko, V2K, Harvey Nichols gibi birdan fazla markanın ürünlerini bünyesinde bulunduran markalar geliyor

Ancak bu sezon yaptığım araştırmalar sonucunda hem sezonun popüler renklerine hem de modellerine yer veren hem de fiyatların astronik olmadığı en güzel elbiselerin BCBG Max Azria'da bulunduğunu tespit etmiş oldum

Yukarıda BCBG Max Azria Resort 2010 koleksiyonlarından örnekler verirken aşağıda da mağazada bulabileceğiniz uzun abiye elbiselerden bir kaç örnek seçtim

Fiyatların 350-850 TL arasında seyrettiği bu elbiseleri düğün, nişan, davet ve mezuniyet gibi bir çok okazyanda değerlendirmek de mümkün

Bu arada minik bir not eklemeden geçemeyeceğim Geçtiğimiz haftalarda katıldığım son 3 düğünde davetli her on bayandan dördünün mor abiye elbise seçmiş olması sebebi ile davetlerde farklı olmak isteyen bayanlara mor elbise giymemelerini şiddetle tavsiye ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com