![]() |
Komik Davetiye Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Davetiye SözleriKomik Davetiye Sözleri 2011 Düğün Davetiyesi Sözleri - 2011 Sünnet Davetiyesi Sözleri - 2011 Davetiye Sözleri - 2011 Davetiye Yazıları - Değişik Davetiye Sözleri - Özel Davetiye Sözleri - Yeni Davetiye Yazıları - Etkileyici Davetiye Sözleri El ele tutuşurken Saadet yolculuğuna Veda ediyoruz Bekarlığın sultanlığına Eğer uğurlamak isterseniz bizi Düğünümüze bekleriz sizi —————————— Bekarlık limanından saadetler diyarına mutluluk adlı gemiyle yolculuğa çıkıyoruz ![]() Bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz ![]() —————————— Filmin adı : MUTLULUK Süresi : ÖMÜR BOYU Başrollerde : S & S Bilet Ücreti : SADECE ALKIŞ Sevgili Dostlar, 7/ 7/ 2007 Salı günü Saat : 20 – 24 Arası Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik ![]() ![]() Tek perdelik bu oyun siz salonu terk ettikten sonra da sürüp gidecektir Ve perde, yaşam bizi ayırıncaya kadar inmeyecektir ![]() Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım ![]() —————————— Sünnetçi amca sordu Son kararinmi oglum? Içime bir korku dogdu Joker hakkimi kullaniyorum Anne ve babama danisiyorum Dedilerki artik zamani doldu Bende sünnet oluyorum Bütün sevenlerimi Sünnetime bekliyorum ![]() —————————— Öyle bir köprü ki geçmem gerek Türk oğlu türküm değilim ürkek gelin görün olacağım sünnet herkes görsün nasıl olunurmuş erkek ![]() —————————— Leyla ile Mecnunu görmemiş, Kerem ile Aslıyı duymamış, Ferhat ile Şirini bilmiyor olabilirsiniz ![]() Titaniği de seyretmediyseniz ![]() Bu fırsatı sakın kaçırmayın ![]() Bu büyük aşkın nikâh/düğün gecesinde/gününde, Bizleri onurlandırmanız dileğiyle… —————————— Tanımıyorsanız beni, görmek isterseniz beni, En neşeli günümde, mutlu edersiniz beni ![]() 16 Agustos Pazar günü sünnetçi, Kesecek pipimi, bilmiyorum akibetimi ![]() Yapılacak Sünnet Düğünüme bekliyorum hepinizi ![]() —————————— büyüdük şimdi evleniyoruz bu mutlu günümüzü görmeye sizleride bekliyoruz ![]() ![]() —————————— Sevenler hep mesut olsun Düğün mutlu bir yol olsun Herkes bilsin herkes duysun Gelen dostlar sağolsun —————————— Gereği düşünüldü Birbirine karşı mutluluk suçunu İka etmiş olduklarından Medeni Kanun’un 4721 Maddesi’ne göre Evlilik cezasına çarptırılmışlardır ![]() Sizleride aralarında görürlerse Suçları ömür boyu Mutluluğa dönüşecektir ![]() |
![]() |
![]() |
|