![]() |
Çalışan Annelerin Kıyafet Dolabına Öneriler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çalışan Annelerin Kıyafet Dolabına Öneriler![]() Biz çalışan anneler şık olmaya önem veririz?En önemlisi çalışma hayatının getirdiği tempo içinde uygun kıyafetlerle günümüzü geçiriyor olmak isteriz ![]() ![]() Bazen tüm gün ofis içinde çalışmak durumda kalır, hatta saatlerce masa başında oluruz ![]() ![]() Bu konuda yine çok soru ve aslında yardım talebi de zaman zaman geliyor bana o yüzden bu hafta bu konuda paylaşımda bulunuyor olmak istedim ![]() Genel gardrobunuzda olmazsa olmaz kıyafetlerden , giyim tarzından hatta kıyafet dolap düzeninden daha once bahsetmiştik ![]() Gelin bu sefer güncel şu an arayıp da bulabileceğiniz ve iş hayatında kullanabileceğiniz spesifik kıyafetlere göz atalım ![]() ![]() İşte bu sezon gardırobunuza seçebileceğiniz ve farklı amaçlarla kullanabileceğiniz kıyafet önerilerim ![]() ![]() Herkesin eminim takip ettiği kimi dükkanlar, markalar vardır iş kıyafetlerini seçerken başvurduğu ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle bir alışverişe çıktığımızda bu sezon neler bulabiliriz derseniz kıyafet dolabımıza , genellikle tüm ünlü markalar siyah , gri , siyah beyaz, lacivert, yada toprak tonlarının kullanıldığı ceket , etek takımlar , pantalon ceket takımlara yer vermişler koleksiyonlarında ![]() ![]() Zara nın bu sezon koleksiyonunda bulabileceğiniz bu ceket pantalon kombinasyonu lacivert gri tonlarında olduğu gibi , toprak renkli pantolon alternatifleriyle de yine kombin edilebiliyor ![]() ![]() Böylesi bir kıyafeti çok rahat tüm gün ofis içinde , katılacağınız iş amaçlı öğlen yemeklerinde , toplantılarda kullanabilirsiniz ![]() ![]() Biraz daha formal toplantılarınızın olduğu bir gün de hatta arkasından toplantı sonrasında rahatlıkla devam ettiğiniz takdirde kullanabileceğiniz bir başka takım önereceğim size ![]() ![]() Bu kıyafeti Mangonun bu sezon koleksiyonunda bulabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Bu takımı yine kullanım yerinize göre beyaz gömleklerle de yine son derece yine profesyonel bir şekilde tamamlayabilirsiniz ![]() Siyah, beyaz yada siyah krem renklerinde bu sezon koleksiyonlarda olduğundan bahsetmiştim ![]() ![]() Ceket hakim yaka , içine siyah yada beyaz, krem kullanabileceğiniz bir saten bluz ve siyahli beyazlı desenli saten etek ![]() ![]() Bu arada Network de yine her sezon olduğu gibi bu sezonda iş hayatında kullanabileceğiniz son derece rahat ve şık elbiselerde olduğunu söylemem lazım ![]() Diyelim ki iş sonrasında katılacağınız bir kokteyl yada iş yemeği var ![]() ![]() Aynı şekilde etek boyu da son derece iş hayatına uygun boylarda ![]() ![]() ![]() Bir başka önerim yine ceket pantaloon olarak Zara da niçin dağınık topuz bir saç modeli ile de denedim ![]() ![]() Ayakkabılar da siyah bu takıma en uygun olabileceği gibi benim seçtiğim gibi siyah süet üzerinde farklı açık renk küçük hareketli modellerde seçebilirsiniz ![]() ![]() Umarım bu modeler ve alternatifler işinize kıyafet seçimlerinizde yarar ![]() ![]() Nil Keskin Keleş Not: Kıyafetlerle birlikte kullanılan tüm aksesuarlar Winmontür ürünleridir ![]() |
![]() |
![]() |
|