Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gelinlik ve Abiyeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayakkabı, çılgın, tasarımları

Çılgın Ayakkabı Tasarımları

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

çılgın ayakkabı modelleri - komik ayakkabı tasarımları - Sıra Dışı Ayakkabı Modelleri - Değişik ayakkabı tasarımları

Bayanların en büyük tutkusudur ayakkabı İşte bu sebeple çılgın tasarımlar bölümüne, dost başa düşman ayağa bakar sözüne hitaben, sıra dışı ve çılgın düşmanlara özel ayakkabı tasarımları buldum Tasarımın sınırlarını aşan ve renkli modelleri ile sizleri hayal dünyasına götürebilecek, bana ayakkabını söyle sana ne kadar çılgın olduğunu söyleyeyim diye bileceğiniz muhteşem tasarımların hepsi sadece kadınsıherşey sitesinde sizlerle … Bakalım size benim gibi şaşıracak mısınız?

Oscar aday adayları için sağda ki pembe ayakkabı ideal bir seçim olabilir…

Eriyen ayakkabınız değil, renkli dondurmalar iştah açıcı bir tasarım NE DERSİNİZ?

Arabalı ayakkabı modeline bayıldım Ne demişler araban yoksa tabanvayla yola devam)))

Renkli çılgın bir o kadar şık ne dersiniz?

Artık gelinlerin ayakkabısına rahatça isminizi yazın ve kısmetinizi açın))

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com