![]() |
Gittin |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Gittin![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Ben, arkandan sadece baktım ![]() Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki ![]() ![]() ![]() "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini ![]() Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak ![]() Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana ![]() Konuşamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım ![]() Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden ![]() Ağlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı ![]() Anlatamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum ![]() Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu ![]() Tutamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım ![]() Kalkamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım ![]() Başlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki ![]() Duyamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu ![]() Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu ![]() Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım Kurtulamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım ![]() Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim ![]() Yapamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi ![]() Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
sewecenserseri
|
![]() ellerine saglık burcu güzel olmuş yalnız bu resimlerden ii avatarda olur dimi |
![]() |
![]() |
|