Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
masal, yüzlü

Masal Yüzlü

Eski 05-07-2007   #1
Ergenekon

Masal Yüzlü

AH KONUŞSAYDIN
Kendini anlatacaktın Özlemlerinden, beklentilerinden, yaşantından, meraklarından, beğenilerinden, umutlarından söz edecektin bana
Ama sen sustun

Sen anlatacaktın, ben dinleyecektim Gözlerim gözlerinde, hiç bıkmayan bir dinleyici olacaktım karşında Ne kadar konuşursan o kadar mutlu olacaktım Ağzından çıkan her cümleyi beynime kazıyacaktım ve sonsuza kadar çıkmayacaktı oradan o sözlerin
Ama sen sustun

En sevdiğim şarkıyı söyleyecektin, ben sana eşlik edecektim Şerefime kalkan kadehine gülümseyerek bakacaktım Önce “rakı şişesinde balık olacaktık”, sonrasında, her şerefe kalkan kadehte “Ümit Yaşar”ı anacaktık;

“Şiirim senin ağzında dualaşır
Ses ahenk olur söz manalaşır
Aşığım diyerek hor görme beni
Seni seven ölmez evliyalaşır
Ama sen sustun

Hayallerini anlatacaktın bana Bense anlattığın her hayalinin baş rolünde olacaktım Yağmur yağacaktı, senin şemsiyeni saklayacaktım, koşacaktın peşimden Yakalayınca beni sırılsıklam sarılacaktın “Gidelim buralardan” diyecektin, git git bitmeyecekti çıktığımız yollar
Ama sen sustun

Bana sevdalarını anlatacaktın, yüreğim heyecanla çarpacaktı Bir sevgiliye sunuş gibi sözcüklerin kalbime işleyecekti Konuşsaydın sözcüklerine sarılacaktım Gözlerimi kapatıp ısını pervasızca hissedecektim tenimde Kokunla sarhoş olacaktım
Ama sen sustun

Kelimeler tutuldu sende Ben de gözlerinle konuştum Daldım sonsuz derinliğine O derinliklerde sakladığın her ne varsa çıkardım gün ışığına Utandın, kaçtın, saklandın ama ilk kez inatçılığımla gurur duydumTutuldu kelimeler belki sende ama, gözlerin konuştu benimle Sen sustun, gözlerin açtı ruhunu bana

Ama konuşsaydın, bir de konuşsaydın, ah konuşsaydın Amaçsızca çıktığı seferlerden yorulmuş köhne bir tekne olurdum kıyılarında ben

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-07-2007   #2
İSİMSİZ KARANLIK

Eski bir anım canlandı ve gerçekten hüzünlendim, çok içten bir yazı, teşekkürler Ergenekon, emeğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-07-2007   #3
puslu

Eline sağlık Ergenekon
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-07-2007   #4
angelesdream

çok duygusal we okurken insana bu duyguları yaşatacak kadar güzel bir anlatım ve güzel bir şiir olmuşemeğine sağlık ergenekon
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-07-2007   #5
doctor88

Hayallerini anlatacaktın bana Bense anlattığın her hayalinin baş rolünde olacaktım Yağmur yağacaktı, senin şemsiyeni saklayacaktım, koşacaktın peşimden Yakalayınca beni sırılsıklam sarılacaktın “Gidelim buralardan” diyecektin, git git bitmeyecekti çıktığımız yollar
Ama sen sustun

bende bu aralar tüm sarkı şiirlerde kendimi buluyorumcok hos bi paylaşım yüregine saglık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-09-2007   #6
speed

gerçekten güzel paylaşım eline sağlık ergenekon
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com