![]() |
Masal Yüzlü |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Masal Yüzlü![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AH KONUŞSAYDIN Kendini anlatacaktın ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() ![]() Sen anlatacaktın, ben dinleyecektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() ![]() En sevdiğim şarkıyı söyleyecektin, ben sana eşlik edecektim ![]() ![]() ![]() “Şiirim senin ağzında dualaşır Ses ahenk olur söz manalaşır Aşığım diyerek hor görme beni Seni seven ölmez evliyalaşır ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerini anlatacaktın bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() ![]() Bana sevdalarını anlatacaktın, yüreğim heyecanla çarpacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimeler tutuldu sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama konuşsaydın, bir de konuşsaydın, ah konuşsaydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Eski bir anım canlandı ve gerçekten hüzünlendim, çok içten bir yazı, teşekkürler Ergenekon, emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() çok duygusal we okurken insana bu duyguları yaşatacak kadar güzel bir anlatım ve güzel bir şiir olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
doctor88
|
![]() Hayallerini anlatacaktın bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() bende bu aralar tüm sarkı şiirlerde kendimi buluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|