Dünya Forum Olsaydı |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Dünya Forum Olsaydı-Abi duydun mu ? Gün gelecekmiş İsrafil hackliyecekmiş buraları falan, öyle diyolar ![]() ![]() -DDos yaparsa kasar sadece sistemi Biz aldık önlemi, gerisi admine kalmış-yahu sorma başıma neler geldi neler ![]() -ne bilim olum ben ?! ne geldi ?-telefonumu nereye koyduğumu unuttum !-hadi be sağ üstte arama link'i var oraya tıkla bi bak bakalım![]() -yahu cemşit nerelerde gördün mü? +dur bi kim online listesine bi bakayım belki buralardadır![]() - tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür! ![]() ![]() geçen bi arama yaptım 30 küsür hatunla çıkmışım olum, neredeyse database çökecekmiş ehuehuheue + hadi yaaa, olum temizlik yapsaydın keşke - olum olamadık ki daha yetkili üye nasıl yapayım, kendi hatunlarımı silemiyorum ki ![]() ![]() + modlara söyle olum yeni kısmetler var de, yer açsınlar database den ![]() -Hacı, şu yedizlerin doğum işi noldu ? Onayladın mı ? -Yok abi ben ellemedim Diğer mod gelsin baksın Bence mantıksız yani yedisinin birden doğması Ben bölelim diyorum doğumu ![]() ![]() - dün gece Bakırköy’den sallandık aşağı doğru iniyoz ![]() +sobe sobe bu konu daha önce verilmişti![]() -abi dün gece taksim'de iki grup birbiriyle çatışmış![]() +yapma be modlar ne yapıyomuş o sıra kitleyememiş mi taksim'i ?-Hocam reenkarnasyon olaylarının hangilerinde çift dikiş yapıyoduk yaa ? -Bilmiyorum, admine sor! Abi ![]() Ya baksana, ben bi halt yedim-Noldu olum ? -Ya sorma abi Ben temizlik yaparken tsunamiyi tetiklemişim Böyle su aldı götürdü insanları-Ehuehue, maşallah ter temiz yapmışsın |
|
|
|
#2 |
|
asyaland
|
- tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür! ![]() ![]() saol Burcu güzel paylasım :))))
|
#9 |
|
yosun_26
|
Abi ![]() Ya baksana, ben bi halt yedim-Noldu olum ? -Ya sorma abi Ben temizlik yaparken tsunamiyi tetiklemişim Böyle su aldı götürdü insanları-Ehuehue, maşallah ter temiz yapmışsın :)) |
|
|
|