![]() |
Dünya Forum Olsaydı |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Dünya Forum Olsaydı-Abi duydun mu ? Gün gelecekmiş İsrafil hackliyecekmiş buraları falan, öyle diyolar ![]() ![]() -DDos yaparsa kasar sadece sistemi ![]() -yahu sorma başıma neler geldi neler ![]() -ne bilim olum ben ![]() -telefonumu nereye koyduğumu unuttum ![]() -hadi be ![]() ![]() ![]() -yahu cemşit nerelerde gördün mü? +dur bi ![]() ![]() ![]() - tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür! ![]() ![]() geçen bi arama yaptım 30 küsür hatunla çıkmışım olum, neredeyse database çökecekmiş ehuehuheue + hadi yaaa, olum temizlik yapsaydın keşke - olum olamadık ki daha yetkili üye nasıl yapayım, kendi hatunlarımı silemiyorum ki ![]() ![]() + modlara söyle olum yeni kısmetler var de, yer açsınlar database den ![]() -Hacı, şu yedizlerin doğum işi noldu ? Onayladın mı ? -Yok abi ben ellemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - dün gece Bakırköy’den sallandık aşağı doğru iniyoz ![]() +sobe sobe ![]() ![]() -abi ![]() ![]() +yapma be ![]() ![]() -Hocam reenkarnasyon olaylarının hangilerinde çift dikiş yapıyoduk yaa ? -Bilmiyorum, admine sor! Abi ![]() ![]() -Noldu olum ? -Ya sorma abi ![]() ![]() -Ehuehue, maşallah ter temiz yapmışsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() - tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür! ![]() ![]() saol Burcu güzel paylasım :))))
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
yosun_26
|
![]() Abi ![]() ![]() -Noldu olum ? -Ya sorma abi ![]() ![]() -Ehuehue, maşallah ter temiz yapmışsın :)) |
![]() |
![]() |
|