![]() |
Nun Masalları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nun Masalları168 sayfa, 12,5x21 cm, Sarı şamua , İlk Baskı Tarihi: Aralık 2007 ISBN: 978-975-263-667-5, Barkod: 9789752636675, Özel Baskı bir körlük sarhoşluğunda bildim ki yazılan her yazı ilk yazılana düşülen bir dipnot kadarmış ![]() ![]() ![]() benimki on yılı buldu ![]() Nazan Bekiroğlu’nun unutulmaz eseri Nun Masalları nun baskısıylaTimaş’ta ![]() ![]() ![]() Nun baskısı adıyla andığımız bu özel çalışma, sadece bir defaya mahsus olmak üzere gerçekleşecek ve her kitap Nazan Bekiroğlu tarafından özel olarak imzalanacak ![]() Nun baskısının ‘özel’liği bununla sınırlı değil ![]() ![]() Bekiroğlu’nun imza için ayrılmış sayfaya atacağı imzada boş bırakılacak olan ithaf kısmı, isteyen okurlar için 8 Aralık 2007 Cumartesi günü Kitap Kahve’de düzenlenecek okuma gününde yazar tarafından tamamlanabilecek ![]() nazan bekiroğlu’nun kaleme aldığı nun baskısına mukaddime’den bir parça “iki nun, iki isim, iki dünya, iki mana arasında kalan varlığıma çıkacak bir yolun başında, bindokuzyüzdoksanyedi’nin mayısında bu metinlere nun masalları adını verdiğimden bu yana on yıl geçmiş ![]() o zaman ben kırk yaşındaydım ![]() ![]() ama şimdi nun yılındayım ![]() ![]() hal böyle olunca, kal de bu baskının üzerine yeni bir not düşmeyi zorunlu kılıyor: nun baskısı ![]() tekrarı yok, sayısı bin’le sınırlı ![]() ![]() imzası şu elimle, şu kalemimle atılmış…” |
![]() |
![]() |
|