![]() |
Yanitla benİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanitla benİKitap Adı : YANITLA BENİ Çeviren : Eren Cendey Yazar : Susanna Tamaro Dizi : Çağdaş Dünya Edebiyatı Özgün Dili : İtalyanca Özgün Adı : Rispondimi Kitap Türü : Öykü Sayfa Sayısı : 200 Yayın Evi : Can Yayınları Özet : Yanıtla Beni'de yaşamın acıları ve gerçekleri üzerine kurulmuş üç uzun öyküsü var Susanna Tamaro'nun ![]() ölümünden sonra kimsesiz ve sevgisiz kalan ![]() ![]() kendi içinde büyüttüğü yalnızlıkta boğulan Rosa'nın öyküsü ![]() Psikopat kocasının baskısı altında var olmaya ve çocuklarını yetiştirmeye çalışan ![]() nefretin ![]() ![]() çabalayan ![]() cehennem içinde yaşarken 'cehennem yoktur' düşüncesiyle savaşmak zorunda kalan bir kadının öyküsü ![]() özveriyle bakan ![]() bir yandan hastalıkla bir ormanı kurtarmaya çalışan ![]() inanca ve ışığa kavuşurken hastalıklı ormanı kurtaramayacağını anlayıp umutsuzluğa kapılan bir çevrecinin öyküsü ![]() önünde umudun ve iyimserliğin ![]() ![]() Umudun nerede aranacağının ![]() nasıl bulunacağının yolunu işaret eden öyküler ![]() ![]() kitabı Yanıtla Beni'de yine aşkın ve inancın insanı iç huzuruna ![]() kişisel mutluluğa ve tatmin duygusuna ***üren yolunu çiziyor ![]() ![]() sorgulayarak inancın insanı aşka ![]() ![]() ve anlamlı ![]() tatmin edici bir varoluşa ***ürüşünün yolunu gösteriyor ![]() Okurlarımızın Yüreğinin ***ürdüğü Yere Git adlı romanıyla tanıyıp çok sevdiği Susanna Tamaro ![]() bir kez daha umudun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|