Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, dedikleri

Aşk Dedikleri

Eski 05-05-2007   #1
doctor88

Aşk Dedikleri

Aşk: en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o,adı kendisidir zatenOnu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur''Aşık oldum'' dediğiniz an akan sular durur,küçücük çocuk bile sizi rahatlıkla anlarÇünkü aşkın dili tektirAşk cesaret ister,kocaman bir yürek isterNedir bu aşk denilen şey?Elle tutulmaz,gözle görülmezbir şeyse nedir bu yaşanan somut acılar,güzellikler?Aşk,hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir,bu yüzdende kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildirDaha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsinizAşkın zamanını biz ayarlayabilseydik eğer ve kime neden aşık olduğumuzu anlayabilseydik,aşkın sırrınıda çözerdik herhaldeAma o zamanda aşkın insanı alıp götüren büyüsü tamamen kaybolurduAşk hayata ve zamana karşı işlenen en büyük suç ortaklığıdır,aşk hayatın bütün tek düzeliğine,bütün sıradanlığına en soylu baş kaldırıdırOndan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmazVe elbette yaşanılan aşkı suçlamak,yargılamak,karala! mak da aşka yakışmazBu önce haksızlık kendinize saygısızlık olurİnsan sonuna kadar savunmalı aşkını karşılık görmesede,acı çekeceğini hissetsede,yarın terk edileceğini bilsede,ailesini karşısına alacağını bilsede taviz vermemeli aşkından''SENİ SEVİYORUM'' diyebilmeligöğsünü gere gereAşk işte o zaman aşktırVe bunun doğrusu yanlışı yoktur,zaten aşkın kendisi doğrudurKime karşı duyuluyorsa bu aşk,doğru insanda işte odurAşkın zamanı yoktur hep hazırlıksız yakalar insanıEvli olmanız,sevgilinizin olması,bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya çalışmanız,bağlılıktan korkmanız,ailenizden çekinmeniz,hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiçmi hiç umrunda değildirİşte aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelme yürekliliğidir,belkide yeni hayata geçebilme yoludurAşkın ne zaman geleceği belli olmadığı gibi,ne zaman gideceğide hiç belli değildirFazla vakti yoktur onun,uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülüde yokturBir başka göze bakmaya bir başka tene dokunmaya baş!
laması okadar da zor değildir Aşktan değil onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savunun aşkınızı Biliyormusunuz hayat zaten kocaman bir yalanBu kadar sahteliğin içinde gerçek ve doğru olan tek güzellik AŞK lütfen ona haksızlık etmeyinAşkına,sana aşık olana sahip çok ve onu kaybetme''SENİ SEVİYORUM'' demek için geç kalma! Sevgiyle kal

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-05-2007   #2
speed

güzel bir anlatım olmuş
tşkkürler doctor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-05-2007   #3
doctor88

okuyup yorum yaptıgın için ben tesekkur ederim speed
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-22-2007   #4
Ergenekon

Çok güzel, teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com