Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
360, derece, hayati, iletişim, odabaşı

Hayati Odabaşı - 360 Derece İletişim

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayati Odabaşı - 360 Derece İletişim

360 Derece İletişim

(Mutlu Bir Aile, Mutlu Bir İşyeri, Mutlu Bir Çevre İçin)

Hayati Odabaşı

Babıali Kültür Yayıncılığı / Eğitim Dizisi

Çağımızda teknolojinin baş döndürücü bir şekilde ilerlemesine rağmen, kişiler arası iletişim kalitemizin de aynı oranda arttığını söylemek maalesef hiç mümkün değil Günlük hayatımız; sadece konuşarak ve eteğindeki taşları dökerek iletişmeye çalışan, "dediğim dedik" tavrıyla karşısındakileri yok sayan, çevresindeki insanlara zarar veren "iletişim canavarları" ve bunların sebebiyet verdiği, sayısı giderek artan "iletişim kazaları" ile dopdolu

İşimize, okulumuza gitmek, güzel bir güne başlayabilmek için her sabah güzel duygularla kalkıyor ve yola çıkıyoruz Peki; gün boyu eşimizden, dostumuzdan, komşularımızdan, iş yerinde iş arkadaşlarımızdan, bazen alışveriş yaptığımız mağazanın kasiyerinden, bazen de bindiğimiz otobüsün şoföründen ters bir bakış, bir söz, bir tavır ve ön yargı şeklinde kaç yumruk yiyoruz dersiniz? Kaç kere kalbimiz kırılıyor? Kaç kere içimiz acıyor?
Peki; karşılaştığımız her iletişim kazasında ne yapacağız?
Böylesine olumsuz duygular yaşamamak ve daha da önemlisi, başkalarına da yaşatmamak bizlerin elinde:

Ailemizde, İşimizde ve İçimizde, Huzur ve mutluluğu yakalamanın yolları 360 Derece İletişim'de

(Tanıtım Bülteninden)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com