|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adım, hayata, ipek, kitap, ongun, özet, özetleriadım |
İpek Ongun Kitap Özetleri-Adım Adım Hayata Özet |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İpek Ongun Kitap Özetleri-Adım Adım Hayata Özetİpek Ongun Kitap Özetleri-Adım Adım Hayata Özet 'Neden Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisini bu kadar seviyorsunuz? ' sorusu sorulduğunda gençlerin yanıtı, 'Bize hayata öğretiyor da ondan, ' oluyor Son çalışmasında da İpek Ongun yine gençleri hayata hazırlıyor-adım adım ![]() ![]() Bu kez amaç, hayatta hem başarılı, hem de mutlu olmak ![]() ![]() Serra ve arkadaşları üniversitede ![]() ![]() Yeni bir ortam, yeni arkadaşlar, eski ve yeni aşklar arasındaki gelgitler, ilişkilerde yaşanan sürprizler![]() ![]() Ve hayatta hem başarılı, hem de mutlu olabilmek için bir bilge kişiyle yapılan söyleşiler ![]() ![]() hayatı, aşkı, cinselliği, yaşama kültürünü, sorgulayarak düşünmeyi, duygusal zekanın değerini ortaya koyan konuşmalar![]() ![]() Daha da önemlisi, küreselleşmenin başdöndürücü hızıyla içine çekildiğimiz rekabet ortamında, insandan insana dokunuşlarla gerçekleşen mutluluğu iş başarısına kurban etmemek ![]() ![]() Aileden, dostlardan, duygusal yaşamdan vazgeçmemek![]() ![]() hayatın dengelerini koruyabilmek![]() ![]() yani hem başarılı, hem de mutlu olmak üzerine sorular, yanıtlar, tartışmalarla örülü bu son çalışma![]() ![]() İpek Ongun'un akıcı üslubuyla size ulaşan bu kitabı elinizden bırakamayaksınız |
|
|
|