|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül`ün Cumhurbaşkanlığını Nasıl Karşılarsınız? | |||
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Olmasını İsterim | 54 | 51.43% | |
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Olmasını İstemem | 48 | 45.71% | |
Çekimserim | 2 | 1.90% | |
İlgilenmiyorum / Fikrim Yok | 1 | 0.95% | |
Oylayanlar: 105. Bu oylama kapalı |
|
Konu Araçları |
abdullah, bakanı, cumhurbaşkanlığını, dış, gül`ün, işleri, karşılarsınız |
Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül`ün Cumhurbaşkanlığını Nasıl Karşılarsınız? |
05-05-2007 | #1 |
[KAPLAN]
|
Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül`ün Cumhurbaşkanlığını Nasıl Karşılarsınız?Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül`ün Cumhurbaşkanlığını Nasıl Karşılarsınız ?
|
05-05-2007 | #2 |
doctor88
|
bu sefer cumhuriyet meydanı ampullerle aydınlanacakgeliyor adalet ve kalkınma partisi geliyor |
05-05-2007 | #4 |
angelesdream
|
açık söylemeliyimki abdullah gül hakkında henüz tam,açık ve doğru olduğuna emin olduğum pek fazla bilgiye sahip değilimve bunun içinde cumhurbaşkanı olursa ne olur cumhurbaşkanı olmazsa ne olur diye bir tartışmadayım kendı kendımeyanı durum benım için "çekimser" anketin için teşekkürler sevgili kaplan |
05-05-2007 | #5 |
mami
|
Atatürk ün dahili ve harici bedhahların olacaktır dediği bütün her şey bügün AKP nin ampulerinin içinde yerini almış durumda aman millet dikkat edelim |
05-05-2007 | #7 |
basturk28
|
yedirmezlercumhuriyet düşmanı cumhurbaşkanı olup ATATÜRKün koltuğuna oturamaz EDISON BİLE PİŞMANülkenin akp illetinden kurtulması gerekiryoksa hızla bölünmeye doğru gideriz TÜRK olduğunu ifade edemeyen "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " diyemeyen, çapulcubaşı barzaniye laf geçiremeyen zihniyet mi ATA'nın koltuğuna oturacak??? |
05-05-2007 | #9 |
O_Z_A_N_6_1
|
"Türkiye'de cumhuriyetin sonu geldi Kesinlikle laik sistemi değiştirmek istiyoruz" ve Atatürk'ün heykelerine olan rahatsızılığını bildiren bir insanın Atatürk'ün koltuğuna oturmasının nasıl bir durum olacağını varın siz düşünün |
05-05-2007 | #10 |
asyaland
|
Kesinlikle olmasını istemiyorum Arkadaslar cumhuriyeti kolay kazanmadı, laikliğe kolay sahip olmadı atalarımız lütfen biraz daha dikkat
05-05-2007 | #11 |
TEMUR38
|
Abdullah Gül iki yıl boyunca Amerikan ajanlarının yetiştiği bi üniversitede eğitim almış İlginç değil mi??? Bana çok temiz gelmiyor ama o grup içindeki en iyisi gibi Bu arada Kayserili'yim |
05-05-2007 | #12 |
bozoklu38
|
adı üstünde be arkadaş ABDullah daha başka söze gerek var mı? ha unutmadan ben de Kayserili'yim |
karşılama diye bişi yok |
05-05-2007 | #13 |
hennibal_22
|
karşılama diye bişi yokkarşılama diye bir şey yok o adamları ülkenin çoğunluğu seçti bakan hatta başbakan yaptı ve o adamların geldikten sonra ellerindeki hamurla yaptığı ekmeklerde ortada biz onları meclise soktuysak neden köşke çıkmalarına karşı çıkalım kikimsenin bir iki ne idüğü belirsiz şaklabanın sözlerine inanacağını sanmıyorum
05-05-2007 | #14 |
TEMUR38
|
ilginç dikkat etmemiştim güzel bir tespitABDullah Gül forum kuralları tarışmaya izin veriyor mu??? |
05-06-2007 | #15 |
emrowski
|
isme yakıştırmalar yapmadan ismin anlamını öğrenin milliyetçi geçinmek kolay mesele bişeler yapmak |
|