![]() |
Tek Kaynağı Kur’anı Kerim Kabul Etmek Doğrumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Kaynağı Kur’anı Kerim Kabul Etmek DoğrumuTek Kaynağı Kur’anı Kerim Kabul Etmek Doğrumu Bunu söyleyen kimsede, zerre kadar samimiyet yoktur ![]() ![]() ![]() Allahü teâlâ, (Yalnız bana tâbi olun, yalnız bana itaat edin) buyurmuyor ![]() ![]() (Allah’a ve Resulüne itaat edin!) [Enfal 20] (Resule itaat de Kur’an-ı kerimin emridir ![]() (Allah ve Resulüne itaat eden, en büyük kurtuluşa ermiştir ![]() (Resulüm de ki: “Bana uyun ki, Allah da sizi sevsin!”) [Al-i İmran 31] (Allah’a ve Resulüne inanmayan [kâfir olur] kâfirler için çılgın bir ateş hazırladık ![]() ![]() ![]() (De ki, Allah’a ve Resulü’ne itaat edin! [İtaat etmeyip] yüz çevirenler [kâfir olanlar], bilsinler ki, Allah, kâfirleri sevmez ![]() ![]() (Resulümün verdiğini alın, yasakladığından da sakının!) [Haşr 7] (O Peygamber, güzel şeyleri helal, çirkin şeyleri haram kılar ![]() ![]() (Resulüme uyun ki, doğru yolu bulun!) [Araf 158, Nur 54] (Resule itaat eden, Allah’a itaat etmiş olur ![]() (Allah’a ve Resulüne karşı gelen, apaçık bir sapıklıktadır ![]() (Allah ve Resulüne itaat eden Cennete, isyan eden Cehenneme gider ![]() |
![]() |
![]() |
|