![]() |
Ağladığımı Kimseye Söyleme... |
![]() |
![]() |
#1 |
aysegul1982
|
![]() Ağladığımı Kimseye Söyleme...Ağladığımı kimseye söyleme anne ![]() ![]() ![]() Onlar beni güçlü biliyor ![]() Onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor ![]() Ben aslında gülerek geçirdiğim her günün akşamı evde ağlarken, Onlar benim içimin sızladığını, Yüreğimin yandığını bilmiyor ![]() ![]() ![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne ![]() ![]() ![]() Onlar beni kral belliyor ![]() Onlar beni, kızdım mı dünyayı yakacak insan biliyor ![]() ![]() ![]() Ben aslında onun gözlerine bakmaya bile kıyamazken, Onlar benim bir erkek için üzüleceğimi, tahmin bile etmiyor ![]() ![]() ![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne ![]() ![]() ![]() Onlar beni ağlamaz biliyor ![]() Onlar beni, üzüldümmü bulunduğum şehri bulutlar kaplar biliyor ![]() ![]() ![]() Ben aslında odama kapanıp sitem duygusuyla bir köşeye sinerken, Onlar beni hiçbirşeyin sarsacağını akıllarının ucundan bile geçirmiyor ![]() ![]() ![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne ![]() ![]() ![]() Onlar bunu hiç bilmiyor ![]() ![]() ![]() Onlar için ben en sağlam köprülerden daha sıkı bağlıyımdır hayata ![]() ![]() ![]() Ben aslında ölümle yaşam arasındaki, İnce çizgide bir o yana bir bu yana giderken, Onlar hala benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu Bilmiyor ![]() ![]() ![]() (Biricik Eşime Hitaben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|