![]() |
Buğulu Göz Makyajı Resimli Anlatım / Buğulu Göz Makyajı hAKKINDA |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğulu Göz Makyajı Resimli Anlatım / Buğulu Göz Makyajı hAKKINDA2009 makyaj trendlerine bir yenisi daha eklendi:Seksi ve buğulu gözler ![]() ![]() ![]() Londra’da gerçekleşmekte olan Moda Haftası’nda mankenlerin makyajlarında siyah göz kalemi ve eye-linerlarla buğulu göz makyajı uygulanmış ![]() ![]() ![]() Ve son olarak buğulu göz makyajı uygulamak isteyorsanız izleyeceğiniz adımlar: Üyeler Görebilir ] İlk adım olarak göz kalemi ile göz çerçevemizi çiziyoruz ![]() Üyeler Görebilir ] Fırça ya da sünger aplikatör yardımıyla yukarıdaki gibi taban farınızı sürün ![]() Üyeler Görebilir ] İnce uçlu sünger aplikatör ile seçtiğiniz farklı renkteki farı göz çerçevenize uygulayın ![]() Üyeler Görebilir ] Gözünüzü hafifçe kapayıp aynı farı buraya da resimdeki gibi uygulayın ![]() Üyeler Görebilir ] Gözünüzün dış köşesine yatay bir “V” uygulayın ![]() Üyeler Görebilir ] Ve artık sıra son dokunuşta ! Orta büyüklükteki yumuşak bir fırça yardımıyla tavan farınızı uygulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Rihanna’nın dumanlı göz makyajına bayıldım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|