Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
besinler, hakkında, yardımcı, zayıflamaya

Zayıflamaya Yardımcı Besinler! / Zayıflamaya Yardımcı Besinler hakkında

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zayıflamaya Yardımcı Besinler! / Zayıflamaya Yardımcı Besinler hakkında

Kalorisi Düşük Besinler

Diyet yaparken hedeflediğiniz kiloya ulaşmanıza yardımcı olacak besinlere mi ihtiyacınız var? Uzmanların önerilerine göre mutluluk veren kalorisi düşük tok hissetmenizi sağlayan besinlerin listesi Yüksek Topuklar'da!
Kabuklu yemişler ve çekirdekler: Yer fıstığı toplam kolesterolü düşürüyor Badem ise kolesterolü düşürmeye yardım ediyor kalp hastalığını önlüyor ve kanserle savaşan özelliklere sahip B17 vitamini içeriyor Ceviz damar fonksiyonunu düzenliyor Kabak çekirdeği prostat sağlığında faydalı ve erkeklerde kemik yoğunluğunu geliştiriyor

Bitter çikolata: Antioksidan bakımından zengin olan ve doğal bir antidepresan olan serotonin içeren bitter çikolata ayrıca iyi bir endorfin (mutluluk hormonu) kaynağıdır Kan damarlarını gevşetir ve kan basıncının düşmesine yardım eder Ancak porsiyonlarınızı küçük tutmayı unutmayın

Tam tahıllar: Karmaşık karbonhidratlar kan şekeri seviyesini düzenlemeye yardım ediyor Büyük bir lif kaynağı olan tam tahıllar mide ve kolon kanserine karşı koruyucu etkiye sahiptir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com