|
|
Konu Araçları |
kilolarımızdan, kurtulabiliriz, sonsuza |
Sonsuza Kadar Kilolarımızdan Nasıl Kurtulabiliriz? |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sonsuza Kadar Kilolarımızdan Nasıl Kurtulabiliriz?Dünyanın dört bir yanında insanların yarısından çoğu kilo vermek için mücadele ediyor Ama çok az insan kilo vermek için yapması gerekenler hakkında bilgi sahibi 1Adım Öncelikle diyet yapmanın basit ve hızlı sonuç veren bir yöntem olmadığını bilmeniz gereklidir Kilo vermek istiyorsanız kısa sürede kalıcı kilolar vermek yerine uzun süreli hedefler belirleyin Sağlığınız açısından da beslenmenize dikkat edin 2Adım Yiyeceklerin düşmanınız olduğunu düşünmeyin Diyet yapan birinden çok kez bugün bir şey yemeden açlıktan ölüyorum sözünü duydunuz? Bizler insanlarız bu şekilde sadece aslanlar, kaplanlar ve ayılar yaşar? 3Adım Yemeyi kilo vermek için bir araç olarak kullanın Yemenin kalorilerin yakılmasına yardımcı olduğunu bilmiyordunuz değil mi? Ama şimdi öğrendiniz Mide vücudumuzdaki en büyük organlardan biridir ve enerjiyi/kaloriyi beyninizin yaptığı gibi kullanır Doğru besinlerle beslenerek kilo verebileceğiniz fikrine alışın 4Adım Diğer önemli bir nokta ne zaman yediğimizdir Ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de çok önemlidir Metabolizmanın hızlı çalışması için günde 4-5 öğün yemelisiniz Spor yaptıktan bir saat sonra yerseniz kilo vermeniz kolaylaşır 5Adım Ne düşündüğünüzü biliyorum Çok kiloluyum bu kilolardan kurtulamam Bu gibi düşünceleri kafanızdan atın Motive olmak kilo verme sürecinde çok önemlidir Porsiyonlarınızı kontrol edin Aşırıya kaçmayın Az ama sık yiyin Kaynak: Zayıflama Koçu |
|