Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülün, mesaj, sitesine, yağdı

Gül'ün Sitesine Mesaj Yağdı

Eski 04-24-2007   #1
asyaland

Gül'ün Sitesine Mesaj Yağdı

Adaylığı açıklandı, Gül'ün sitesine mesaj yağdı İşte gelen mesajlar

24 Nisan 2007

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül’e, Cumhurbaşkanı adayı olduğunun açıklanmasıyla birlikte, mesaj yağdı

Abdullah Gül’ün kişisel internet sayfası adaylığının açıklanmasıyla birlikte kutlama mesajlarıyla doldu Gül’e adaylığının ilk saatlerinde gelen bazı mesajlar şöyle:

GÖZLERİM DOLDU

Süreyya Bayraktar(ev hanımı):Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandığı anda gözlerim doldu ve mutluluktan ağladım Son derece yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum Zaten şahsı ve eşini hakikaten örnek alınacak insanlar olarak görüyorum Allah utandırmasın Kendilerini en içten dileklerimle kutluyorum Saygı ve sevgilerimle

ABDULLAH AMCA

Canan Büyük(öğrenci):Abdullah amca Cumurbaşkanlığı seçimin hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin

BAŞBAKANLA DOSTLUĞUNUZ TÜM ALEME ÖRNEK

İshak Naycı(öğretmen):Sayın müstakbel Cumhurbaşkanı(m) adayım Yeni görevinizi tebrik eder başarılar dilerim Sayın Başbakanımla olan dostluğunuz tüm aleme örnek olacak ve kıskandıracak bir hadisedir Yıllardır bu milletin beklediği Cumhurbaşkanlığıyla kucaklaşmasını sağladığınızda ben de sizi makamınızda ziyaret ederek bizzat tebrik etmek isterim

Allah yar ve yardımcınız olsun

SİZ BAŞBAKANLIĞI ERDOĞAN’A VERDİNİZ O DA SİZE KÖŞK’Ü

İdris Onur(diş hekimi): Allah cc ın izniyle şimdiden cumhurbaşkanlığınızı tebrik etmek istiyorum Fedakarlık sabır, güven ve azmin timsali olarak sizlere verilen bu makam sizinle beraber daha da yücelecek Allah cc fedakarlık yapanlara ne kadar cömert Siz Başbakanlığı bırakıp Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a devrettiniz O da size Cumhurbaşkanlığını Sizler ensar ve muhacirler gibisiniz Yüce rabbim bundan sonraki görevinizde yardımcınız olsun

SİZİ GURURLA İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİM

Ahmet A Yıldızalp(turizmci): Sayın Cumhurbaşkanım, sizi tebrik ediyor başarılar diliyorum Size bu site açıldığı yıl yazdığım mesajda bu günü ima etmiştim O gün geldi hayırlı olsun Sizi gururla izlemeye, zaman zaman size yazmaya devam edeceğim Beni hatırlayınız Sevgi saygılarla

ALLAH SİZE GAYRET VE KUVVET VURSUN

Oktay Kocaoğlu(inşaat mühendisi):Sayın Abdullah Gül Bey Yeni kutsal göreviniz vatanımız ve milletimiz için hayırlı olsun Allah size gayret ve kuvvet versin Allah yardımcınız olsun Çok mutlu olduk Başarılarınızın devamı dilekleriyle Dualarımız sizinle Saygılarımı arz ediyorum

ŞİMDİDEN CUMHURBAŞKANLIĞINIZI KUTLARIM

Ahmet İça (Endüstri Mühendisi): Şimdiden Cumhurbaşkanlığınızı kutlar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hizmetleriniz için de Cenabı Allah’tan sizlerin yardımcısı olmasını dilerim Tüm içten duygularımla Dualarımızın sizlerle olduğunu belirtmek isterim Saygılarımla Sayın Cumhurbaşkanım(ANKA)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com