|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
besinler, besinlerin, faydaları, nelerdir, yararları, şifalı |
![]() |
Şifalı Besinler, Besinlerin Yararları nelerdir, Besinlerin Faydaları, Besinlerin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şifalı Besinler, Besinlerin Yararları nelerdir, Besinlerin Faydaları, BesinlerinŞifalı Besinler, Besinlerin Yararları nelerdir, Besinlerin Faydaları, Besinlerin Sağlığa Yararları, Besinler Hakkında bilgiler Karpuz: A ve C vitamininden zengindir ![]() ![]() Kiraz: Bol miktarda flavon denen yaralı bir madde ihtiva eder ![]() ![]() ![]() Nar: Son çalışmalar, narın kanserojen madde verilen farelerin genlerinde yüzde 30 civarında düzelme sağladığını gösteriyor ![]() ![]() Yaban mersini: Vücudu kanserden koruyan enzimleri aktif hale getirerek kansere yakalanma riskini azaltıyor ![]() ![]() Ananas: Ananasın içindeki ?bromelain? maddesi tümör hücre gelişimini doğrudan durduruyor ![]() ![]() Böğürtlen: İçeriğindeki eliagic asit kanserli hücrelerin ölmesini sağlıyor ![]() ![]() Elma: Bol miktarda kuarsetin içerir ![]() ![]() ![]() ![]() Kara üzüm: Son 10 yıl içindeki çalışmalar kara üzümün kanser önleyici rolüne işaret ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Sebzeleri Mutlaka Tüketin ? Arnavut biberi: Kanserden korunmada, kansere bağlı ağrılarda, mide-bağırsak gazında, kemoterapiradyoterapinin neden olduğu ağız-boğaz yara ve ağrılarında kullanılır ![]() ![]() ? Brokoli: C vitamini, beta karoten, lif ve kalsiyum açısından çok zengindir ![]() Kansere karşı koruyucu maddeler içerir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tüketmeyin çünkü tiroid yetmezliği oluşabilir ![]() ? Kırmızı biber: Zengin bir C vitamini deposudur ![]() ? Domates: Özellikle hafif pişmiş tüketilmesi prostat problemlerinden yüzde 40 oranından korur ![]() ![]() ? Havuç: Günde 2 bardak havuç suyu içmek, prostat kanserine karşı yüzde 20 koruma sağlıyor ![]() ![]() ![]() ? Kırmızı turp: Akciğer kanseri riskini azaltır, meme kanserinden korur ![]() ![]() ? Sarımsak: Kanserin yayılmasını durdurur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hergün 1-2 Avuç Kuru yemiş ? Ceviz: Omega 3 yağ asitleri içerdiği için kanserden korur ![]() ![]() ![]() ? Ay çekirdeği: Çinko ve selenyumdan zengindir ![]() ![]() ? Kabak çekirdeği: E vitamininden zengindir ![]() ![]() Omega 3′ten Zengin Balıkları Seçin Haftada 2 kez somon, uskumru, sardalya ve mezgit gibi omega 3 yağ asitlerinden zengin balıkları tüketmek kanserden korur ![]() ![]() ![]() Haftada 2 Kez Kuru Baklagil Şart Mercimek, nohut, kuru fasulye iyi protein ve lif kaynaklarıdır ![]() ![]() ![]() Her Gün Yarım Kilo Yoğurt Evde yapılan pfobiyotik yoğurdun içindeki bakteriler vücudun en büyük dostu, kanserin en büyük düşmanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şifalı Baharatları Unutmayın ? Kimyon: Kimyon, dereotu tohumu ve turunçgillerin kabuğu çok; faydalıdır, L limonen denen kanser savaşçısı bir madde ihtiva eder ![]() ? Zerdeçal: Köriye karakteristik koyu sarı rengini ve lezzetini verir ![]() ![]() ![]() kanser hücrelerini ölmeye zorlar ![]() ? Çörek otu: Bağışıklık siteminizi güçlendirmek için günde 1 çorba kaşığı 1 çörek otu yiyin ![]() ![]() ![]() ? Keten tohumu: Bağışıklık sistemini güçlendirerek kanserden korur ![]() Her Gün Yeşil Çay İçin Günde iki fincan yeşil çay tüketiminden sonra kana geçen kanser savaşçısı maddeler, kılcal damarlarla vücudun her hücresine taşınarak tümörlü hücrelerin büvumesini engeller ![]() |
![]() |
![]() |
|