![]() |
şu an nerdesiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
kara_gozlu
|
şu an nerdesiniz?Anne ve yavru deve tembel tembel yemeklerini yerken birden yavru, anne deveye döner ve ; - Sana bir şey sorabilir miyim, anne? der ![]() - Elbette yavrum sor ![]() - Anne, bizim niye hörgücümüz var? Anne gururla: - Bu hörgüçlerde biz su ve yiyecek biriktiririz yavrum ve bu sayede çölde herhangi birisinden çok daha uzun süre açlığa ve susuzluğa dayanabiliriz ![]() - Peki Anne, bizim bacaklarımız niye bu kadar uzun ve ayak tabanlarımız tepsi gibi büyük ve yuvarlak? - Evladım, der anne deve biraz daha gururlanarak - Bu sayede biz çölün kumlarına batmadan herkesten daha rahat ve daha hızlı hareket edebiliriz ![]() - Bunu da anladım, peki, kirpiklerimiz niye böyle uzun, bazen benim görüşümü bile bozuyorlar ![]() - Hayatım, onlar gözlerimizi çölün kumlarından korur, gözümüze kum kaçmaz ![]() ![]() ![]() ![]() - Anladım, hörgüçlerimiz çölde daha uzun dayanabilmemiz için yiyecek ve su depolar, Bacaklarımız uzun ve ayak tabanlarımız geniş, böylece çölde daha hızlı ve rahat hareket edebiliriz, kirpiklerimiz gözlerimizi çölün kumlarından korur ![]() ![]() ![]() Benim anlayamadığım şey; o zaman bizim bu allahın cezası Ankara hayvanat bahçesinde ne işimiz var? Hikayenin ana fikri : Becerileriniz, yetenekleriniz,özellikleriniz ve tecrübeleriniz sadece doğru yerdeyseniz işinize yarar ![]() ( Mesela, şu anda neredesiniz ??? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |