|
|
Konu Araçları |
albüminuri, bitkisel, hastalığı, kürler, tedavi |
Albüminuri Hastalığı için bitkisel kürler Albüminuri Hastalığı bitkisel tedavi |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Albüminuri Hastalığı için bitkisel kürler Albüminuri Hastalığı bitkisel tedaviAlbüminuri Hastalığı için bitkisel kürler Albüminuri Hastalığı bitkisel tedavi Albüminuri Hastalığı için bitkisel yöntemler Böbreklerin tam görevini yapamadığı için idrarda protein bulunması İdrardaki proteinlerin büyük bir bölümünde albumin olması rahatsızlığıdır Hastalığın gerçek sebebini öğrenmek ve tedavi için sağlık kuruluşlarına ve doktorlara gidilmelidir Herhangi bir sebep yoksa ve şikayetler devam ediyorsa, destek ve alternatif oalrak aşağıdaki bitkisel tariflerden biri veya birkaçı kullanılabilir 1 Tarif: Kayın ağacı, kırkkilit otu, altın ot, maydanoz yaprağı, taze fasülyenin kurutulmuşu, civan perçemi, avakado yaprağı Otlar tamamı veya ayrı ayrı kaynatılıp aç ve tok karnına sıcak çay gibi içilir 2 Tarif: Kuru soğan ve sarmısak bol miktarda yenir Süt ve süt ürünleri, tere otu, maydanoz, kereviz, taze fasulye, beyaz lahana bol miktarda yenir 3 Tarif: 200 gr Demirhindi, 1 kg suda eritilip suyu çıkarıldıktan sonra 1 fincan 3 öğün aç karnına içilir 4 Tarif: 1 kg bal 1 kg keçi boynuzu pekmezi 1 kg andız pekmezi 100 gr polen 100 gr arı sütü 100 gr kereviz tohumu 100 gr hıltan tohumu 100 gr tere tohumu 100 gr keten tohumu 100 gr ısırgan tohumu 100 gr mayana 100 gr maydanoz tohumu tamamı dövülüp macun yapılır 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir 5 Tarif: Ayrık kökü Kırk kilit otu Kayın ağacı yaprağı Okaliptus yaprağı eşit miktarda karıştırılıp 2 su bardağı kaynar suya 2 yemek kaşığı koyulup 10 dakika demlenir Aç veya tok karnına çay ve su yerine bol miktarda içilir 6 Tarif: 100 gr lahana 100 gr taze fasulye kurusu 100 gr maydanoz kökü 100 gr tere 5 lt suya koyulup iyice kaynatılıp suyu süzülüp alınır Aç ve tok karnına bol miktar 3 öğün içilir 7 Tarif: 50 gr Kırk kilit otu 50 gr altın ot 50 gr ısırgan otu 50 gr ayrık kökü 50 gr avakado yaprağı Tamamı karıştırılıp 1 lt suya otların karışımından bir avuç yıkanıp koyulur Az kaynatılıp demlenir Aç ve tok karnına 3 öğün en az 1-2 büyük su bardağı içilir 8 Tarif: 2 kg bal 50 gr anason 50 gr tere otu tohumu 50 gr arpa unu 50 gr mayana 50 gr çörek otu 50 gr arı sütü 50 gr polen karıştırılıp macun yapılır 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir 9 Tarif: 100 gr hünnap 50 gr labada yaprağı 50 gr mısır püskülü 50 gr kiraz çöpü 5 lt suda iyice kaynatılıp süzülür Serin bir yerde veya buz dolabında saklanır 3 öğün aç ve tok karnına en az 1-2 su bardağı içilir 10 Tarif: 100 gr susam 100 gr anason 100 gr sarı sabır (aluevera) 100 gr zencefil 2 kg bal 100 gr polen 100 gr saf arı sütü tamamı dövülüp macun yapılır 3 öğün aç karnına ılık sütle veya sade oalrak 1'er yemek kaşığı yenir |
|