![]() |
Bilmek İstiyorsan Beni.. |
![]() |
![]() |
#1 |
servet027
|
![]() Bilmek İstiyorsan Beni..Bilmek istiyorsan beni, dinle kendini ![]() ![]() ![]() Dinlersen bilirsin, içimden geçenleri ![]() ![]() Yanar içim su gülüşüne, Bir tebessüm et söneyim ![]() ![]() Hava buz kırağı, deli, bozuk, Terkedilmez nöbetim ![]() ![]() ![]() Sevdan ince ince işliyor yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() Senin yanımda olmadığın anlarda, boş duvarlara bakıp yüzünü görüyorum sanki ![]() ![]() ![]() Aldığım her solukta seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Senden kaçmak istiyorum bazen, ama adımlarım geri geri dönüyorlar sana doğru ![]() Hayata gülümserken bir yandan, içimdeki çocuk avazı çıktığınca bağırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendim olmayanı oynamaktan ne zamandır, tükendi gücüm sana ![]() ![]() ![]() Nicedir sarhoşluğum, Ayamam, anlayamam Ödenir bedeli aşkın ![]() ![]() ![]() Acıma kederime, Sonuma sebep olur ama gel, Yüreğime sor ![]() ![]() ![]() Artık gözlerinin içine bakarak "Git" diyemem sana ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımı içime akıtıp, gülümseyemem sana, dökülürler gözlerimden, tutamam ki ![]() ![]() Ya sen? Anlamaz mısın yine? Hissetmez misin içimden geçenleri? İnanır mısın dilimden dökülenlere? Yüreğim aşılmaz bir dağ gibi dikiliyor karşıma ![]() ![]() Ben duymamaya çalıştıkça da, çığlığa dönüşüyor sesi ![]() Başladığım yerde duruyorum hala ![]() ![]() Artık teslim ettim sevdana yüreğimi, istesem de gidemiyorum ![]() ![]() Ve yine düğümleniyor kelimelerim sana, dillendiremiyorum ![]() ![]() ![]() Kal yanımda, uğrunda deliriyorum ![]() ![]() Kal yanımda ![]() ![]() ![]() Kelimeler yetmiyor anlatmaya, Korkuyorum ![]() ![]() Sözlerimi gözlerime bak anla, Söylüyorum ![]() ![]() ![]() Bilmek istiyorsan seni ne kadar sevdiğimi, bak ve gör gözlerimdeki seni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ışıl27
|
![]() serwet mükemmel tek kelimeyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
brave83
|
![]() Hayata gülümserken bir yandan, içimdeki çocuk avazı çıktığınca bağırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzel olmuş eline sağlık servet |
![]() |
![]() |
|