Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arama, google, kazan, yaparken

Google ile arama yaparken kazan!!!

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Google ile arama yaparken kazan!!!

İnternetten para kazanmak çok kolay!!!

Arkadaşlar google, yahoo, ebay gibi bir çok arama motorunda arama yaptıkça para kazanıyosunuz, nasılmı? yapmanız gereken aşağıda açıklamasını yaptığım siteye üye olun, ve Viewbar arama çubuğunu indirin, yaptığınız her arama için kazanın, güvenilirliğinden hiç şüpheniz olmasın, ben bir zat bu işten kazanıyorum, sizde günde bir çok defa kullandığınız arama motorlarını, bu program üzerinden kullanın kazanın!

Bu sistem ile ilgili her türlü yardımı bu siteden alabilirsiniz, uzun resimli anlatımlar olduğu için burada paylaşamadım ama aradığınız herşey ve tüm sorularınızın cevabı için adresine gidin

Adres:http://wwwagloco-servisblogspotcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com