![]() |
Neden mi Annemi Seviyorum? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden mi Annemi Seviyorum?> >> >Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı ![]() >> >dedi, 'zaten yorgunum, ben > >>yatıyorum ![]() ![]() > >>çalkaladı> >kaldırdı ![]() > >>demliğe çay koydu ![]() ![]() > >>Kahvaltı için> >buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye > >>de eti> >aşağıya koydu ![]() > >>üstündekileri topladı ![]() > >>yerine koydu ![]() > >>ve> >makineyi tekrar doldurdu ![]() ![]() > >>bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı ![]() > >>ütüledi, kopuk düğmesini dikti ![]() ![]() > >>yatak odasının yolunu tuttu ![]() > >>öğretmene tezkere yazdı,> >Okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, > >>sandalyenin altına girmiş> >ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu ![]() > >> >Kek tarifleri defterini çıkardı, arkadaşına söz verdiği tarifi bir> > >> >kağıda yazdı, çantasına koydu ![]() > >>da çantasına koydu ![]() > >>yıkadı, dişlerini> >fırçaladı ![]() > >>nemlendiricisini sürdü ![]() ![]() > >>yatmaya gitmemiş miydin'> >Diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip > >>köpeğin su kabını doldurdu ![]() > >>lambayı yaktı ![]() > >>söndürdü, bilgisayarını> >kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları > >>toplayıp sepete attı ![]() > >>çalışırsın,' dedi ![]() > >>giyeceklerini hazırladı ![]() > >>ekledi ![]() > >>gözünün önüne getirdi ![]() > >>öylece bir 'ben yatıyorum'> >dedi ve gitti yattı ![]() > >>gariplik yok mu? Kadınların neden daha uzun yaşadığını> >merak etmiyor > >>musunuz?> >> >ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN ÇEKİŞLİ (ve işimizi bitirmeden öyle çabuk ölemeyiz)! |
![]() |
![]() |
|