![]() |
ßüyükanıt:'Kuzey Irak'a Girelim' |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
ßüyükanıt:'Kuzey Irak'a Girelim'Büyükanıt: 'Kuzey Irak'a girelim' 12 Nisan 2007 Perşembe 17:27 Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, "bana Kuzey Irak'a girilmeli mi diye sorarsanız' yanıtım "evet girilmelidir" olur" dedi ![]() ![]() Büyükanıt'ın açıklaması şöyle; "Kuzey Irak'a operasyon evet yapılmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyükanıt'a sorular bölümünde de bu konu tekrar soruldu ![]() ![]() BUNU ŞIMARTAN BELLİ Orgeneral Barzani'nin açıklamalarına da değindi ![]() ![]() "Sözde Kürt liderlerin bu tür söylemleri bizleri üzdüğü gibi Türk insanını da rencide etti ![]() ![]() İBRETLE BAKIYORUM Büyükanıt soruları yanıtladığı bölümde Kuzey Iraklı Kürt lider Mesut Barzani'nin Türkiye'ye yönelik tehditine ilişkin şunları söyledi: "Her iki zatıda tanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() SÜNNİLER KÜRTLER'E MAŞA OLARAK BAKIYOR Kısa ve orta vadede Irak'ta bir çözüm olmayacağını değerlendiren Büyükanıt, durumun daha da kötüye gideceğini söyledi ![]() ![]() Orgeneral Büyükanıt, "Şimdi Sünni guruplarla Kürtler arasında da çatışma başlayacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Büyükanıt soruları yanıtladığı bölümde Kuzey Iraklı Kürt lider Mesut Barzani'nin Türkiye'ye yönelik tehditine ilişkin şunları söyledi: "Her iki zatıda tanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisini özellikle bu sözünden dolayı kutluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımın için teşekkürler RaHaTSiZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|