![]() |
Gelecekte kimlik no'larımız ne işe yarayacak? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelecekte kimlik no'larımız ne işe yarayacak?Bakalım bir görelim ![]() ![]() Operatör: Merhaba Pizza xxx'i aradığınız için teşekkürler ![]() Müşteri: Merhaba, sipariş verebilir miyim ![]() ![]() Operatör : Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arıyorsunuz ![]() 05xx 201 25 25 ![]() ![]() ![]() Müşteri: Bütün numaralarımı nereden biliyorsunuz? Operatör : Sisteme bağlıyız efendim ![]() Müşteri: Hımm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Operatör : Bu iyi bir fikir değil efendim! Müşteri: Nasıl yani? Operatör : Tıbbi kayıtlarınıza göre tansiyonunuz ve kolesterolünüz oldukça yüksek efendim ![]() Müşteri: Nasıl? ![]() ![]() ![]() Operatör : Diyet Maydanoz-Brokoli Pizza'mızı deneyin ![]() ![]() Müşteri: Seveceğimden nasıl emin olabilirsiniz ki? Operatör : Geçen hafta bir kitapçıdan 'Maydanozun Faydaları' ve 'Brokoli Yemekleri' kitaplarını almıştınız efendim ![]() Müşteri: Tamam; teslim oluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar tutuyor? Operatör : 6 kişilik aileniz için bu yeterli olacaktır efendim ![]() ![]() Müşteri: Kredi kartıyla ödeyebilir miyim? Operatör : Maalesef nakit ödemeniz gerekecek efendim ![]() doldurmuş ve geçen yılın Kasımından beri bankanıza 3720,55 YTL borçlusunuz ![]() aldığınız plazma tv taksitleri de dahil değil üstelik ![]() ![]() ![]() ![]() Müşteri: Sanırım adamınız buraya gelmeden önce yakındaki bir ATM'den nakit çekmem gerekecek ![]() Operatör : Yapamazsınız efendim ![]() 1000 YTL'yi doldurmuş durumdasınız ![]() Müşteri: Önemli değil, siz pizzaları gönderin ![]() Adamınız gelene kadar parayı ayarlarım ![]() Operatör : Yaklaşık 45 dakika efendim; ama bu kadar beklemek istemiyorsanız 34 ZVT 666 plakalı motosikletinizle gelip daha kısa sürede buradan kendiniz de alabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Müşteri: Ne! Operatör : Sistem kayıtlarına göre böyle plakalı bir scooter motosikletiniz var ![]() ![]() ![]() Müşteri: *'!^ *%^**%^I7* Operatör : Sözlerinize dikkat etseniz iyi olur efendim ![]() 1997'de bir polise hakaretten tutuklanmıştınız ![]() ![]() ![]() Müşteri: [Sessizlik ![]() ![]() Operatör : Başka bir isteğiniz var mı efendim? Müşteri: Yok ![]() ![]() ![]() Operatör : Normal olarak gönderirdik efendim, ama kayıtlarınıza göre siz bir diyabetliksiniz, size Zero Cola gönderiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|