![]() |
Eyüp te Şenlik Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eyüp te Şenlik VarEyüp Belediyesi’nin İlköğretim öğrencileri için organize ettiği “Çocuk Şenliği” ilgi odağı olmaya devam ediyor ![]() Okullardaki öğrenciler, şenlik boyunca eğlencenin tadını çıkarıyorlar, keyifli saatler geçiriyorlar ![]() Öğrencilerin birbirinden ilginç animasyonlara büyük ilgi gösterdiği, eğlenceli çocuk oyunlarıyla harika bir gün geçirdiği şenlikler 11 haziranda son gösterini yaparak proğramlarını bitirecekler… Dj Murat ve çaldığı şarkılarda herkesi coşturuyor ve kimse yerinde duramıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul bitimine kadar bu eğlence kervanı bütün ilköğretimleri dolaşacak… Eyüp Belediyesi’nin Şenlik programı ise şöyle: TARİH SAAT KATILACAK OKULLAR 14 Mayıs Per ![]() 15 Mayıs Cuma 09:00-16:00 Ş ![]() 18 Mayıs Pzt ![]() 21 Mayıs Perşem ![]() Eyüp Merkez İlköğretim Okulu Zekai Dede İlköğretim Okulu 22 Mayıs Cuma 09:00-16:00 İslambey İlköğretim Okulu Üç Şehitler İlköğretim Okulu 25 Mayıs Pzt ![]() ![]() ![]() Nişanca Ş ![]() ![]() ![]() 26 Mayıs Salı 09:00-16:00 Halit Derviş İbrahim İlköğretim Oku ![]() 27 Mayıs Çar ![]() 28 Mayıs Per ![]() Hacıalipaşa İlköğretim Okulu 29 Mayıs Cuma 09:00-16:00 Topçular İlköğretim Okulu Dedekorkut İlköğretim Okulu 1 Haziran Pzt ![]() Kemerburgaz İlköğretim Okulu Akpınar ve Köy Okulları 2 Haziran Salı 09:00-16:00 Turgut Özal İlköğretim Okulu Göktürk İlköğretim Okulu Nejat Sabuncu İlköğretim Okulu 3 Haziran Çar ![]() 4 Haziran Per ![]() 5 Haziran Cuma 09:00-16:00 Hacı İslam Ülker İlköğretim Okulu Hacı Şakire Ülker İlköğretim Okulu 8 Haziran Pzt ![]() Eyüp İş Okulu 9 Haziran Salı 09:00-16:00 Şehit Kubilay İlköğretim Okulu Güzeltepe İlköğretim Okulu 10 Haziran Çar ![]() 11 Haziran Perşem ![]() ![]() Haber: Nurhan KAYA/gonullumuhabir ![]() GÜNDEM - Eyüp te Şenlik Var - GÖNÜLLÜ MUHABİR GÖZÜYLE HABER |
![]() |
![]() |
|