![]() |
Sınavda "Kız sen nerelisin" sorusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sınavda "Kız sen nerelisin" sorusuAnkara'da yapılan ehliyet sınavında direksiyon sınavı komisyonu görevlisi V ![]() ![]() Ehliyet sınavı adaylarına "Kız sen nerelisin?" "Kız sen nerde okuyorsun?" "Sizin şimdi BMW'leriniz Mercedes'leriniz vardır" gibi şeyler söyleyen komisyon görevlisi hakkında veliler şikayette bulununca V ![]() ![]() Ankara'da yapılan ehliyet sınavında direksiyon sınavı komisyonu görevlisi V ![]() ![]() ![]() Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı yapılan ehliyet sınavında direksiyon sınavına giren Bilkent Üniversitesi öğrencilerine komisyon şoku geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Konu ile ilgili olarak adaylar ve veliler; Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi verirken söz konusu V ![]() ![]() KOMİSYONDAN "KIZ SEN NERELİSİN?" SORUSU Velilerden Sema Çal söz konusu komisyon üyesinin kızının sınava girmesi ile özel sorular yöneltmeye başladığını kaydederek "Kızım bana komisyon üyesinin kendisine "kız sen nerelisin?' kız sen nerde okuyorsun' diye sorular yönelttiğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() Konu ile ilgili Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yetkililer ile görüştüklerini kaydeden Çal söz konusu komisyon üyesi ile ilgili kendilerine soruşturmanın başlatıldığının söylendiğini açıkladı ![]() ŞİKAYET EDİLDİ ERBÜ Ehliyet Kursu öğrencileri ve velileri ise konu ile ilgili Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştırılması amacıyla şikayet dilekçeleri verdiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz ise kendisine direk olarak konuyla ilgili bir şikayet gelmediğini ancak müdürlüğe yapılan şikayetle ilgili olarak hemen gerekenin yapılacağını söyledi ![]() |
![]() |
![]() |
|