![]() |
Yüzyılın gafları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın gafları# "Faul, faul!! Yok ya, faul değilmiş, sanırım ben gaza gelmişim ![]() ![]() ![]() # "Bugün baktım gazetelere kimse yazmamış, ben de yazmamışım ![]() ![]() ![]() # "96'lı yıllar ne güzeldi ![]() ![]() ![]() # Kazım Kanat: Görüşlerine katılıyorum ![]() Ahmet Çakar: Saçmalıyor muyum? Görüşlerime katılıyor musun? KK: Saçmalıyorsun ![]() ![]() ![]() # "En sevdiğim futbolcu şu panço denilen oğlan, pançu mu o ![]() ![]() ![]() # "İbrahim'i boşaltmaya çalışıyoruz ![]() ![]() ![]() # "Eee, tabi sevgi olayı Ercan ![]() ![]() ![]() # "Hocam sıcak giriyor ![]() ![]() ![]() # "You ![]() ![]() ![]() # "Milli takımımıza resmen büyüsüz bir değnek değmiş durumda ![]() ![]() ![]() # Abidin Aydoğdu, Danimarka-Fransa maçını anlatırken, Zidane koşarken topa basar ve düşer: "Evet Zidane'dan fantastik hareketler ![]() ![]() ![]() # Ömer Üründül: Vay vay vay vay vay ![]() ![]() ![]() Spiker Yalçın Çetin: Hem de ne vay! (BJK-Gençlerbirliği maçında bir pozisyondan sonra) # "Beşiktaş bu akşam bir golu üç puanla aldı!" (Ercan Taner, "Beşiktaş üç puanı bir golle aldı" demek istiyor) # Yanlış karar veren hakemi seyirciler protesto eder: "Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her yerinde böyledir ![]() # "Ve Michael Jordan bugün futbolu bıraktı!!!" (SkyTürk spor haberleri sunucusu) FIFA kapansın! # Ziya Şengül: Benim yorumuma göre, goldü o ![]() Adnan Aybaba: Kitapta kural var, kitaba göre faul ![]() ZŞ: Ben o kitaba da inanmıyorum ![]() AA: Olur mu abi? O zaman Ziya Abi'nin kuralı olur ![]() ZŞ: Ben bu kuralı kabul etmiyorum ![]() AA: FIFA belirliyor ![]() ZŞ: FIFA'yı da tanımıyorum ![]() ![]() Serhat Ulueren: Ben de ofsayta karşıyım o zaman! ![]() ![]() # "Bu saç modeliyle annemin elmalı pastasını andırıyor ![]() ![]() ![]() # 8-0'lık İngiltere maçında 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|